Massage mjölby

Meny

Massage mjölby

Dating någon i ett öppet förhållande malm porr

dating någon i ett öppet förhållande malm porr

Jag önskar att jag bara kunde "nöja" mig med det rent mentalt, men direkt när jag går ut så tittar jag på andra snygga kvinnor och vill flörta/ha sex med dem. Om man nu gör det helt frivilligt och av rätt anledningar tycker jag egentligen inte att det behöver vara något fel. Blir så full i skratt av alla moraltanters kommentarer här på FL gällande sex och förhållande! Och kanske behöver ställa upp på saker dom inte vill göra. Hur går det för er i förhållandena? Tittar ni/eran partner på porr och hur ställer ni er till det?

Är det bara jag som har en reptilhjärna och är typ sexgalen? Någon som gör det bra tycker jag är Lady Dahmer. Det är nog oundvikligt att inte påverkas alls av den men jag ser inte att Hugo fått någon porrskada direkt. Är lite nyfiken då jag själv är osäker på hur min egen reaktion blivit om så var fallet. Dock aldrig bakom ryggen på varandra utan vi är totalt ärliga med vad vi fantiserar om och vilka vi skulle vilja utvidga våra vyer tillsammans med. Hon tycker inte att jag ska se på porr heller eftersom vi har ett väldigt aktivt sexliv (varje gång hon besöker mig, 5-6 gånger i veckan så har vi åtminstone sex en gång men jag behöver även masturbera utöver det, vilket gör att jag ser. Porr är inte ett ämne jag valt att fokusera på men jag tycker det är bra att det finns dom som gör det och kan diskutera om problemen. Jag och min sambo har ett öppet förhållande, vilket inte innebär att vi ligger med allt och alla utan att vi tillåter varandra att utforska våra lustar även med andra personer. Den ursprungliga frågan var vad jag tycker om porrindustrin och kvinnoförnedringen i den och om jag tycker det är OK att Hugo ser på porr.

Jag vet att min flickvän absolut inte tycker om dessa tankar. Vad vi tänder på och fantaserar om behöver inte spegla vad vi skulle göra i verkligheten och alla har rätt till sin sexualitet. Är det någon här som har svårt att inte tänka på andra kvinnor i ett förhållande efter ett tag? Varför skulle just sex vara något som man endast får uppleva tillsammans med den man lever ihop med? Tycker min sambo beskriver det så bra när han säger: "finns det något du vill göra/testa som jag inte kan tillfredställa så är det helt ok att du gör detta med någon annan!" Naturligtvis har jag helst sex med min sambo, men vissa saker vill. I början så är man fokuserad på sin flickvän, men sen så blir det lite rutin, så man tänker på spännande och "nya" kvinnor? Om porren består av människor som gör det av egen vilja och utan att må dåligt kan det vara helt okej.

Både tillsammans eller var för sig :D. Skitbra att ni är överens om vad som funkar för er, men blir det inte problematiskt med att den ena partners, vem det än må vara, en gång i veckan konsumerar en förnedringsprodukt? En del av mig tänker att det säkert finns dom som genuint gillar att ha sex framför kamera och mår bra och inte far illa. Att vilja ha sex med någon annan? Porr är en svår fråga tycker jag men jag tänker att problemet med porr kanske inte löses genom att exempelvis jag förbjuder Hugo att kolla på det. Nu generaliserar jag såklart och det finns givetvis nyanser i porr också men med tanke på vad du själv tar upp så gör jag ändå antagandet att även porren Hugo konsumerar skulle kunna ifrågasättas. 19:00, dagens fråga, tankar.

Det tycker jag känns förfärligt. Däremot är det viktigt för mig att vi kan prata om sex med våra döttrar och att dom får med sig att aldrig göra något mot deras vilja, att det är okej att säga nej till saker som alla gör för att dom sett det. Vi har ett underbart och kärleksfullt förhållande med mycket skratt och omtanke, och så länge vi båda anser att det är ok att ha sex med andra så ser jag inga hinder för att vi ska leva så resten  av våra liv :D Åh förresten. Med mitt förra svar menade jag absolut inte att Hugo kollar på något grovt eller förnedrande. Att flirta med någon är helt otänkbart och tänk inte ens tanken att ha en fantasi där din partner inte är med. Så länge vi har ett bra sexliv, en dialog om vad som är okej och inte och han inte visar tendenser att vilja förnedra kvinnor ser jag inte att jag kommer ifrågasätta hans val. Men sen är det ju många som jobbar med det av andra skäl som inte känns bra dom kanske är tvingade, har hamnat där utan att vilja eller far dåligt men kan inte ta sig. Främst så vill jag poängtera att jag inte är insatt i porrbranschen eller har en klar åsikt i saken.

...

Grati porrfilm massage billigt stockholm

För mig ligger ingen fokus på att få Hugo att sluta titta porr. Mitt svar gick inte in så djupt på det men jag blir ledsen när jag tänker på kvinnoförnedringen som förekommer inom porrindustrin och konsumerar inte porr själv. Om han skulle börja välja bort vårt sexliv för att titta på porr istället eller ställa krav på att vi skulle göra saker som han sett i porren skulle det vara ett problem. Som jag ser det borde fokus ska vara på att säkerställa att det inte förekommer trafficking, att dom som är porrskådisar verkligen gör det av egen fri vilja som inte behöver göra saker dom inte är bekväma med och att det är en säker arbetsmiljö. När fick vi (läs FL-moraltanter) så inskränkt syn på sex och förhållande? I min Q/A fick jag en fråga om det var ok för mig att Hugo tittar på porr ( ni hittar frågan och mitt svar hä r). Jag sitter inte på några svar på om det är fel eller rätt men försöker ge mina tankar i ämnet.

Sex till salu äldre porrfilmer

Jag vet faktiskt vilken sorts porr Hugo kollar på det är inget jag ens vill veta och jag tycker han kan få ha det för sig själv. Går det att arbeta ifrån det, eller är det okej? Vi har tex varit på sexfester, swingersklubbar, träffat andra på egen hand osv och aldrig att det varit svartsjuka, missunsamhet eller bråk/irritation ratis porr mcdonalds älvsjö öppettider kring detta. 99, skapa en blogg på du också, klicka här! Jag är i mitt första förhållande just nu och min flickvän är vacker och vårt sexliv är väldigt aktivt. Tydligen är det fruktansvärt om ens partner tittar på porr, det är ju nästintill att vara otrogen!

Dating någon i ett öppet förhållande malm porr

Thaimassage i uppsala thaimassage malmö happy ending

Men det känns ändå inte dåligt för mig att Hugo kollar på porr ibland. Katrin och dating någon i ett öppet förhållande malm porr Bingos kompis Puma verkar vara en av dom. Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här! Jag tycker inte riktigt att det blir ett svar på frågan gällande porrtittande utifrån kvinnosynsperspektivet som läsaren ställer. Vi lever väl trots allt i liberala Sverige 2012? A och O när det kommer till sex är att man aldrig ska behöva göra något man inte vill enligt mig. Sen kom en till fråga på ämnet som jag tänkte att vi kunde ta upp idag och fundera lite kring: Hej! Porr kan ju vara av olika nyanser och behöver inte inte innebära att kvinnan blir förnedrad. Och självklart att dom aldrig märker av Hugos tittande barn och porr hör absolut inte ihop, inte under några omständigheter. Sex, lust, porr eller nyfikenhet är inte tabu, äckligt eller fruktansvärt.